Over Church Platform

Church Platform, hét online platform voor kerkelijke gemeenten in Nederland. Voortaan geen inkomstenderving meer omdat er door de corona crisis minder mensen in de kerk zijn om hun bijdrage in de collecte te stoppen. De collecte kan met Church Platform gewoon online plaatsvinden wanneer mensen online de eredienst bijwonen.

Maar er is meer op komst. Met de lancering van Church Platform wordt het begin gemaakt met het uitrollen van een aantal vitale tools die kerken moeten helpen in de moderne samenleving snel, efficiënt, en kostenbesparend hun zaken te regelen.

Voorzieningen die in de zakelijke wereld ingeburgerd zijn maar veel geld kosten, komen straks binnen handbereik van kerkelijke gemeenten die er op uit zijn verantwoord om te gaan met het geld dat hen toevertrouwd wordt.

Church Platform biedt bovendien maatwerk speciaal voor de kerk bedacht en ontworpen zodat kerken zich kunnen focussen op hun kerntaken: de verkondiging van het Woord en het verlenen van geestelijk zorg.

Onze missie

Church Platform heeft zich tot doel gesteld om kerkelijke gemeenten te ondersteunen middels toegangelijke automatisering.

Het Church Platform team

Automatisering voor kerken

Postadres

Joh. Kraaijeveldstraat 77
3361 VK Sliedrecht

© 2024 Church Platform - Algemene Voorwaarden